Sarah & Benny | Van Eigen Kweek

Een beetje meer over mij

Hallo, ik ben Sarah! Welkom op mijn website! 

10 jaar terug leerde ik mijn man kennen, een boerenzoon. Zelf woon ik al mijn hele leven op de platteland, maar zo dicht bij het boerenleven had ik nog nooit eerder gestaan. Beetje bij beetje groeide de liefde voor alles hier op de boerderij. Ik vond er een eigen plekje voor een moestuin, begon koeien en varkens écht leuke dieren te vinden en leerde gek genoeg met een tractor te rijden! 

Er kwam steeds meer besef bij me hoe producten in onze winkelrekken terecht kwamen. Hoeveel tijd en energie erin was gaan zitten. Ik leerde mijn ingrediënten, die ik op de boerderij en in de moestuin kon vinden, te respecteren door ze te gebruiken in heerlijke gerechten boordevol smaak. Daar kwam dan ook het idee vandaan om een blog te starten, waardoor mijn passie voor lekker eten enkel nog toenam.

Maar ook daar hield het niet op. In die zes jaar dat ik inmiddels blog, was mijn grootste plezier het delen van deze lekkere gerechten met jullie. Jullie een beetje te laten meegenieten van ons leven hier op de boerderij. En dit wil ik nu nog meer doen via onze boerderijwinkel. Ik heb een kanjer van een carrièreswitch achter de rug. Na 6 jaar fulltime als accountant te hebben gewerkt, was het tijd voor iets nieuws. Een eigen zaak! Een hoevewinkel! 

Ik hoop dat jullie via onze website, de blog, de boerderijwinkel, een gesprek met ons,… ook een beetje kunnen meegenieten van dit heerlijke boerenleven!

Tot snel!

Sarah